Het nieuwe statuut van de (geestes)zieken : wetten van 1990-1991 - Baeteman, Gustaaf, 1928-2010; Verrycken, M.; Casman, Hélène, 1948-; De Meuter, S. (Antwerpen : Story-Scientia, 1992)
Hoe zit het precies met de juridische rechten en plichten van (geestes)zieken?