Maatschappelijk werk tussen gisteren en morgen - Herman, Stef (Leuven : Garant, 1996)
Hoe zit het met het maatschappelijk werk in 1996?
Includes bibliographical references (p. 159-168).
Keywords: Maatschappelijk werk; Social case work -- Methodology -- Belgium; Social case work -- Belgium