XIII Gent culinaire toppers - Vandevelde, Femke, 1987-; D'Hoop, Pieter (Tielt : Lannoo, 2019)
XIII Gent neemt je mee in het leven van dertien kleurrijke topchefs uit Gent: Kobe Desramaults, Olly Ceulenaere, Gilles Bogaert, Anthony Snoeck, Tom Van Lysebettens, Marcelo Ballardin, Thomas De Muynck, Kim Devisschere, Lore Moerman, Matthias Devos, Jason Blanckaert, Michaël Vrijmoed, Vilhjalmur Sigurdarson. Ze laten je proeven van hun unieke kookkunst en eigenzinnige stijl, maar delen ook hun favoriete bezigheden, hun grote voorbeelden en hun vurigste passies.
Puur Gent