Facteurs psycho-sociaux et santé : groupe de relexion , Bruxelles, 30.1. - 3.2. 1978 - Sand, Alfred; Baro, Franz (Brussel : Université de Bruxelles, 1978)
Zeggen en schrijven 1978 ... en ook in dit overleg werd er al aandacht besteed aan de massamedia en hun invloed op de geestelijke gezondheid van de mens.