Janoniem : het leven van een dichter over kunsten in Gent, vol wetenschap over de wereld. - Claeys, Patrick; Matthys, Jan (Gent : Eigen beheer, 2023)
Janoniem schreef jaren lang over Gent, het theater, ... Anoniem, in zijn eigen wereldje: bij zijn dood werd duidelijk dat deze schat aan poëzie niet verloren mocht gaan.