Creatively minded : an initial mapping study of participatory arts and mental health activity in the United Kingdom - Cutler, David (London : The Baring Foundation, 2020)
Een mooi overzicht van de manier waarop kunst bijdraagt tot mentale zorg in het Verenigd Koninkrijk.