Selectie Belgische kunstenaars voor Documenta IX. - Hoet, Jan, 1936-2014 (Deurle : Museum Dhondt Dhaenens, 1992)
Catalogus bij een tentoonstelling waarin Jan Hoet het werk voorstelde van volgende kunstenaars: Guillaume Bijl, Patrick Corillon, Thierry de Cordier, Raoul De Keyser, Wim Delvoye, Jan Fabre, Michel François, Bernd Lohaus, Marcel Maeyer, Panamarenko en Luc Tuymans.