Stanley Royd Hospital Wakefield : one hundred and fifty years : a history - Ashworth, A. L. (Wakefield : Stanley Royd Hospital, 1975)
Dit boek vertelt ons de geschiedenis van de psychiatrische instelling Stanley Royd Hospital.