Woordreizigers : erfgoed en spoken word - Ettourki, Karim, 1981-; Hermans, Roeland, 1981-; Van Mulder, Jonas, 1987-; Zaouad, Farida (Leuven : KADOC, 2024)
Een groep vrouwen begon aan een "woordreis": kijken naar de manier waarop de islamwereld voorgesteld wordt in de media, zelf met penseel en verf, potlood, klei een beeld geven van jouw wereld en deze ook in woorden gieten, gedichten, die weerspiegelen wat jij voelt en denkt.