Je ziet altijd meer - Kennis, Isabel (Mechelen : Wablieft, 2020)
Een samenwerking tussen vzw Wablieft en de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België: een tekstboek bij enkele van de werken uit de collectie en een tekst om deze werken te beschrijven: moet mensen helpen om naar kunst te kijken en dingen te zien ... die een ander niet ziet, alleen jijzelf?