A butterfly's scream - Marius, Bart; Debruyckere, Luc (S.l. : Platform voor Actuele Kunsten, 2021)
Catalogus van de gelijknamige tentoonstelling waarbij de butterfly's scream model staat voor de boodschap die de outsiderkunstenaar via zijn mooie kunst uitroept. Een tentoonstelling in samenwerking met het Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus en het Museum Dr. Guislain.