Charleroi, Museum voor Schone Kunsten : permanente collectie : reis naar het hart van de collectie. - Ville de Charleroi (Charleroi : Ville de Charleroi, 2020)
In deze beknopte catalogus maken we kennis met de uitgebreide permanente collectie van het Museum voor Schone Kunsten van Charleroi: landschappen, portretten, het classicisme, het oriëntalisme, het surrealisme, de eigentijdse kunst, ... komen allemaal even aan bod.