Denmark : a grip on news 1994-1995 - Bex, Flor (Florent), 1937- (Antwerpen : MUHKA, 1995)
Nieuws, en het papier waarop het gedrukt wordt, is vluchtig. Deze tentoonstelling die doorging in het MUKHA probeerde dat te visualiseren: boeken die door de versnipperaar gegaan zijn, geperste balen papier, lege bibliotheekkasten, ...