Ontmoeting : correspondentie van F.J.J. Buytendijk met Ludwig Binswanger - Buytendijk, F. J. J. (Frederik Jacobus Johannes), 1887-1974; Binswanger, Ludwig, 1881-1966; Struyker Boudier, Henk, 1934-1996 (Zeist : Kerckebosch, 1989)
Correspondentie tussen wijsgerig antropoloog Buytendijk en psychiater/filosoof Binswanger, waarbij ze o.a. hun mening delen over de vrouw.