Shit shock art : kunstkritiek voor fijnproevers - David, Adrian (Gent : Snoeck, 2018)
Adrian David is een gekend kunstverzamelaar maar spaart ook zijn kritiek op de kunsthandel niet: in dit boek klaagt hij aan dat meer en meer verzamelaars kunst zien als een pure belegging waarbij ze de gekochte stukken niet echt meer liefhebben. In dit werk vraagt hij terug te keren naar "de liefde voor het werk", waar het volgens hem allemaal om zou moeten draaien.