Het hospitaalmuseum, Brugge - Depoorter, Matthias, 1980- (Antwerpen : Ludion, 2016)
Wie meer wil te weten komen over de medische kant van de ziekenzorg blijft met deze bezoekersgids op zijn/haar honger zitten: deze gids heeft vooral oog voor de architectuur en de kunst in het museum en geeft alleen in het laatste hoofdstukje even een snelle kijk in de apotheek.
Keywords: Onze-Lieve-Vrouw van de Potterie (Brugge).; Sint-Janshospitaal (Brugge).