Ons feilbare denken - Kahneman, Daniel, 1934-2024 (Amsterdam : Business Contact, 2021)
Daniel Kahneman won in 2002 de Nobelprijs economie. Hij is één der grootste psychologen en onderzocht hoe mensen denken en beslissingen nemen, een proces dat niet alleen economisch maar bijvoorbeeld ook op de vlakken politiek of geneeskunde een diepgaand effect heeft. De resultaten van dit onderzoek zijn samengevat in dit boek.