Christian Fogarolli. - Fogarolli, Christian, 1983-; Lorenzoni, Gabriele (Rovereto : MaRT, 2018)
Voornamelijk illustraties in kleur, heel uiteenlopend werk van een hoge kwaliteit waarbij de portretten van mensen opvallen die via kunstogen e.d. vervormd worden tot een mix tussen mens en machine.
Tentoonstellingscatalogus
Text in Italienisch und Englisch