Museum voor Schone Kunsten Gent. - Hoozee, Robert, 1949-2012 (Gent : Ludion, 2000)
Bosch, Ensor, de Latemse school, ... Heel de collectie van het Gentse Museum voor Schone Kunsten wordt in dit werk voorgesteld.