Kabinetten, galerijen en musea : het verzamelen en presenteren van naturalia en kunst van 1500 tot heden - Bergvelt, Ellinoor, 1947-; Meijers, Debora, 1948-; Rijnders, Mieke, 1954- (Zwolle : Waanders, 2005)
Een heel mooi uitgegeven boek over de geschiedenis van het verzamelen en tentoonstellen van kunst en curiosa, de rariteitenkabinetten uit vroegere tijden.
Includes bibliographical references (p. 453-466) and index.
Keywords: Collectors and collecting -- History; Museums -- History