Blind date : portretten met blikken en blozen - Van Cauteren, Katharina, 1981- (Veurne : Hannibal, 2020)
Dit werk gaat dieper in op de emoties die te zien zijn in portretten, de boodschap die we via een portret van ons meegeven: het gaat niet alleen om blozende kaken en smachtende blikken, het gaat ook over fiere blikken, angstige blikken, bezorgde blikken, ...