Het Zingend Vuurgeboomte presenteert Een vloog over het koekoeksnest - Wasserman, Dale; Lamote, Rik; Het Zingend Vuurgeboomte (Loppem : Het Zingend Vuurgeboomte, 2024)
Fotoboekje waarin we kennis maken met de toneelversie van het boek "Een vloog over het koekoeksnest", een adaptie van de film met Jack Nicholson en het boek van Ken Kesey over het leven in een psychiatrie.