Grote namen op de operatiekamer - Marcelissen, Tom A. T., 1982- (S.l. : Eigen beheer, 2023)
Kocher, Allis, Langenbeck, Babcock, Farabeuf. Iedereen op de operatiekamer heeft deze instrumenten wel eens in zijn handen gehad. Maar wie waren de bedenkers van deze iconische instrumenten, vroeg uroloog Tom Marcelissen zich af. Hij is dit uit gaan zoeken en op gaan schrijven. Met als resultaat een boek met 45 korte biografieën waarin de belangrijkste personen achter deze instrumenten worden besproken