Michel Goyon - arborescences - Goyon, Michel, 1963-; Trapani, Roberta; Derobert, Laurent (Bruxelles : Knock Outsider, 2024)
Af en toe duiken er eens zwart-wit tekeningen op van dinosaurussen of krijg je eens tabellen te zien, maar over het algemeen kan je zeggen dat het grootste deel van het werk van Michel Goyon heel kleurrijk is en enorm futuristisch oogt. Een pracht van een outsider kunstenaar die je overdondert met zijn zee van kleuren.