Het gesticht : drie maanden Den Dolder - Wigman, Menno, 1966-2018 (Amsterdam : Prometheus, 2007)
Het prozadebuut van dichter Menno Wigman die op vraag van Het Vijfde Seizoen drie maanden in residentie ging in Den Dolder, op zoek naar inspiratie voor gedichten, de gedichten van de inwoners, info rond de bekendste inwoner ooit, dichter Gerrit Achterberg, de dunne grens tussen genialiteit en waanzin, ...