Emiel De Keyser : schilderen als levenskunst - Mortier, Erwin, 1965- (Waarbeke : Milinda Uitgevers, 2024)
Het werk van Emiel De Keyser is heel uiteenlopens: we zien o.a. ontwerpen voor glasramen en bewerkte takken opdoemen in deze catalogus. auteur-curator Erwin Mortier, uitgever Gerolf T'Hooft, sinoloog Jan De Meyer en kunstfilosoof Francis Smets doen allemaal hun zegje over het werk van deze kunstenaar.
Keywords: Keyser, Emiel de, -- 1942-.