Traite du caractère - Mounier, Emmanuel, 1905-1950 (Paris : Editions du Seuil, 1947)
Uitgebreid werk waarin vooral aandacht wordt besteed aan de zoektocht van de plaats van jezelf binnen het grote geheel.
Voorlopige beschrijving