Litt(!)eraire profielen VI : François Mauriac, Ferdinand Brunetière, Marcel Proust, Georges Rodenbach - Eeckhout, Joris, 1887-1951 (Gent : L. Vanmelle, 1935)
Uitgebreide biografieën van vier auteurs, bij elkaar geschreven door Joris Eeckhout, lid van de Koninklijke Vlaamsche Akademie.
Keywords: Brunetière, Ferdinand, -- 1849-1906.; Mauriac, François, -- 1885-1970.; Proust, Marcel, -- 1871-1922.; Rodenbach, Georges, -- 1855-1898.