Onze jaren : de wereld na 1945 : geschiedenis van de eigen tijd - Drees, W.; Jansen, Kees; Manning, A. F. (Adrianus Franciscus), 1929-1991 (Amsterdam : Amsterdam Boek, 1976)
Naslagwerk dat de geschiedenis van onze tijden vertelt na 1945, verdeeld over zeven volumes.