"Naivni 68." - Umjetnička galerija Dubrovnik; Kelemen, Boris, 1930-1983 (Dubrovnik: Umjetnička galerija; Zagreb: Galerija primitivne umjetnosti, 1968)
Catalogus van een tentoonstelling. Naïeve kunst.
Serbo-Croatian and English.
Keywords: Art, Yugoslav -- Exhibitions; Primitivism in art