Od rousseaua do danas francuska naiva umjetnost. - Galerija Primitivne Umjetnosti (Zagreb : Galerija Primitivne Umjetnosti, 1970)
Catalogus van tentoonstelling die te zien was in verschillende galerijen. Naïeve kunst.