55 slika iz zbirke Zaklade Albert Dorne, Amsterdam - Galerija primitivne umjetnosti (Zagreb, Croatia); Gans, Louis, 1930-; Kelemen, Boris, 1930-1983 (Zagreb : Galerija primitivne umjetnosti, 1968)
Catalogus van een tentoonstelling die doorging in Zagreb, met werk uit de collectie van Albert Dorne, Amsterdam. Naïeve kunst.
Cover title: Zaklada Albert Dorne.
Keywords: Dorne, Albert -- Art collections; Painting, European -- 20th century -- Exhibitions; Primitivism in art