België op zak 87 : (gids voor de jonge bezoeker). - Infor Jeunes (Brussel : Infor Jeunes, 1987)
Reisgids voor België voor jonge bezoekers, maar natuurlijk kan ook de oudere toerist gebruik maken van deze info.