Amsterdam Rotterdam : rivaliteit in economisch-historisch perspectief - De Vries, Johan (Bussum : G.A.J. van Dishoeck, 1965)
Een boekje over de rivaliteit tussen Amsterdam en Rotterdam, twee totaal verschillende steden.