Met het oog op West- en Oost-Vlaanderen - de Roy van Zuydewijn, Noortje, 1941-2010 (Haarlem : J.H. Gottmer, 1986)
Noortje laat ons kennismaken met de mooiste en interessantste plekjes van Oost- en West-Vlaanderen.