Die Straßenbahnen Berlins : eine Geschichte der BVG und ihrer Straßenbahnen - Reichardt, H. D. (Düsseldorf : Alba Buchverlag, 1974)
Een mooi boek over de geschiedenis van het Berlijnse tramnetwerk. Dergelijk werk kan natuurlijk niet ontbreken in de bibliotheek van Willem van Genk.