Het beste van Reader's Digest. - Reader's Digest (S.l. : Reader's Digest, 1972)
Heeft Willem van Genk dit september-nummer van 1972 gekocht voor dat artikel rond de rechterhand van kanselier Willy Brandt, of was het toch een ander artikel dat zijn aandacht trok ???