Het beste uit Reader's Digest. - Reader's Digest (S.l. : Reader's Digest, 1975)
De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod in dit novembernummer van 1975, maar Willem van Genk kennende zal hij dit nummer gekocht hebben voor het artikel over oude stoomlocomotieven.