Grenzen aan de groei. 2: 50 gesprekken over het rapport van de Club van Rome - Oltmans, Willem L., 1925-2004; Maso, Benjo (Benjamin), 1944- (Utrecht : Bruna, 1974)
Gesprekken met Indira Gandhi en andere gasten uit India, de Sovjet-Unie, Mexico, Senegal, Japan, Italië, Egypte, ...