Wereld in vlammen - Graham, Billy, 1918-2018; van Houten, T. B. (Wageningen : Gebr. Zomer & Keunings Uitgeversmaatschappij, 1970)
De boodschap is duidelijk: de wereld is in gevaar en we moeten ons voorbereiden op het laatste oordeel.