Vlaanderen vandaag - Auwera, Fernand, 1929-2015; De Bruyn, Frans, 1924-2014 (Utrecht : Bruna, 1970)
Een bont allegaartje van indrukken, gedichten, ... Opvallend dat journalist/auteur Roger Van De Velde veel aan bod komt, de man die in gevangenis en psychiatrie zat en de toestanden in beide inrichtingen zat aan te klagen.