Den Haag vroeger en nu - De Wit, C., 1893- ] (Bussum : Fibula-Van Dishoeck, 1968)
Tekst, tekeningen en foto's bij de geschiedenis van Den Haag.
Keywords: Hague (Netherlands) -- Description and travel; Hague (Netherlands) -- History