De spoorwegen van West- en Noord-Europa - Hameeteman, T. L. (Bussum : C.A.J. van Dishoeck, 1965)
Vele foto's en tekeningen: wie het werk van Willem van Genk kent weet dat hij veel bezig was met transport: bussen, treinen, vliegtuigen, ...