Hoge hoeden, lage standaarden / : de Nederlandse Joden tussen 1933 en 1940 - Meijer, Jaap (Jakob), 1912-1993 (Baarn : Het Wereldvenster, 1969)
Een boek dat ons de geschiedenis vertelt van de Nederlandse Joden tussen de verkiezingsoverwinning van Hitler in 1933 en het begin van de Tweede Wereldoorlog in 1940.
Keywords: Jews -- History -- Netherlands