Deutsche und Slawen : Beispiele aus Schlesien u. anderen Ostgebieten - Lubos, Arno, 1928- (Wien : Europaverlag, 1974)
Boekje over de band tussen Duitsland en andere Duitssprekende regio's in het Oosten.
Includes bibliographical references and index.
Keywords: Germans -- Europe, Eastern; Slavs, Western -- History