Hitler : legende, mythe, werkelijkheid. : legende, mythe, werkelijkheid - Maser, Werner; Dalman, R. D. (Amsterdam : De Arbeiderspers, 1985)
In hoeverre misleidde Hitler zijn aanhangers en manipuleerde hij iedereen ???
Keywords: Hitler, Adolf, -- 1889-1945.