Wir erinnern uns ... : Britenpolitik vor 25 Jahren und heute; gesammelte Aufsätze aus den Jahren 1914 - 18 - Reventlow, Ernst, 1869-1943; Scharping, Karl, 1908- (Berlin : M.A. Klieber, 1939)
Hoe ging Duitsland politiek om met Groot-Brittannië in de Eerste Wereldoorlog?
Keywords: Sea-power.; World War, 1914-1918 -- Naval operations; Great Britain -- Foreign relations