A chronicle of current events : numbers 43, 44, 45. - Amnesty International (London : Amnesty International Publications, 1979)
Rapporten over de (schending van) de mensenrechten in Rusland: processen, gevangenissen, werkkampen, ... In de alfabetische index achteraan vinden we o.a. de naam terug van Alexander Solzjenitsyn.