Wetenschap in nazi-Duitsland : de roep om een Arische fysica - Beyerchen, Alan D., 1945-; Zuidgeest, John; Zuidgeest-Perquin, Liesbeth (Utrecht : Spectrum, 1982)
Een aspect van het nazisme dat weinig aan bod komt: de vraag naar een Arische fysica en de manier waarop deze is gerealiseerd door ontslagen, hervormingen, ...