Levend Hongarije : reisnotities van Theun de Vries. - De Vries, Theun, 1907-2005 (Den Haag : Nieuw Hongarije, 1952)
Reisgids van Hongarije, waarin vooral de communistische verwezelijkingen in de kijker worden gezet.